ÇAYKARA MÜFTÜLÜĞÜ
Aylık Personel Toplantısı
Kur`an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu
Cami Odaklı Din Hizmetleri Bilgi Formu`nun Güncellenmesi
Din Hizmetlerinin kontrol edilebilirliği, şeffaflığı, bu hizmetlere dair kesin veriler elde edilebilmesi, sorunların tespiti ve uygulanabilir gelecek planlaması yapılabilmesi amacıyla Din Hizmetleri Yönetim Sistemi`nin (DHYS) Eylül 2013`te hizmete sunulduğu bilinmektedir.
ENGELLİLER GÜNÜ
"Gelin Engelleri Beraber Aşalım…"
İNTERNETTEN UMRE KAYDI
2015 Yılı Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavı
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN; Başkanlığımız taşra teşkilatında münhal bulunan Uzman vaiz, Kur’an Kursu Uzman Öğreticisi, Uzman İmam-Hatip ve Baş Müezzin kadrolarına, duyuruda belirtilen şartları taşıyan Başkanlığımız personeli arasından, MBSTS puan sırası esas alınarak aşağıdaki tabloda belirtilen her bir unvan için boş kadro sayısının üç (3) katına kadar Başkanlıkça yapılacak sözlü sınava çağrılacak adaylar arasından sınav sonucu başarı sırasına göre naklen atama yapılacaktır.
2015 - 2016 YILI UMRE KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR
Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu ​2015-2016 Umre Organzasyonu tur ve ​fiyatları belli olmuştur. Umre kayıtlarımız başlamıştır. Kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağını Umre broşürümüzü inceleyerek öğrenebilirsiniz.